El 2024 han col·laborat amb nosaltres 6.690 persones.
Comptem amb tu per seguir treballant en una reflexió que doti de sentit i convidi a una acció transformadora. Volem ser 7.000! Suma-t'hi!
 

15-M, un any després

213
Papers
Data de publicació: 
Maig 2012

No es tracta de sobredimensionar el 15-M, però tampoc d’observar-lo amb una desconfiança injustificada o amb una exigència excessiva. Creiem que és important analitzar la rellevància social i política d’un moviment que, segurament, en perspectiva històrica, està tenint un important protagonisme en aquest canvi d’època en el qual ens trobem.

Autor/a

Professor d'Antropologia Social a la Universidad Complutense de Madrid. Els seus principals temes d'interès estan relacionades amb els moviments socials, el vincle entre migració i desenvolupament, i el consum responsable. És membre de diferents organitzacions i moviments socials relacionats amb el consum responsable, la sobirania alimentària i el moviment ecologista.

Membre de l'àrea social de CJ. Professor titular de Relacions Internacionals de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull) i coordinador del grup de recerca GLOBALCODES. És membre de la Junta de Govern de l'Institut Català per la Pau (ICIP). Treballa sobre qüestions vinculades a la governança global, els conflictes, la pau i la seguretat, amb una mirada especialment centrada en el continent africà. Va ser cap de l'àrea social de CJ entre 2010 i 2020. Amb CJ ha publicat El shock pandèmic (Quadern nº 221), De la «tragèdia» al «miracle»? L’Àfrica subsahariana en el nou context multipolar (Quadern nº 193), Canvi d’època. Canvi de rumb? (amb Jesús Sanz) (Quadern nº 186) o Àfrica, el continent maltractat (Quadern nº 137).

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora