Per una (contra)cultura de la reconciliació

217
Quadern
Data de publicació: 
Gener 2020

La reconciliació se’ns presenta com una realitat de difícil acceptació en el nostre context sociocultural i això, entre altres coses, perquè elements –com, per exemple, el penediment, l’autocrítica, la culpa, el perdó o la veritat– que es troben en la base de la seva comprensió teòrica i la seva realització pràctica, no formen part del corrent dominant del nostre entorn. A partir de l'experiència del País Basc, els autors desenvolupen en aquest quadern la seva proposta que té en la perspectiva de les víctimes el punt de partida necessari per a una autèntica justícia i reconciliació. 

Autor/a

Llicenciat en Filosofia i doctor en Teologia. Treballa a la Universitat de Deusto on és professor d'Ètica, membre del Centre d'Ètica Aplicada i integrant de l'Equip d'Investigació en Ètica Aplicada a la Realitat Social.

Doctora en Ciències Polítiques i Sociologia, és professora d'Ètica de la Universitat de Deusto, i membre del Centre d'Ètica Aplicada i integrant de l'Equip d'Investigació en Ètica Aplicada a la Realitat Social d'aquesta universitat. Forma part del Patronat de la Fundació Lluís Espinal (Cristianisme i Justícia).

Ajuda'ns a difondre la tasca de Cristianisme i Justícia    Col·labora